Rijschool Den Helder Texel

Iedereen die 16,5 jaar of ouder is, kan bij autorijschool Anders beginnen aan zijn autorijbewijs. Op je 16de kun je al beginnen aan je theorie. De autorijlessen worden in de omgeving van Den Helder gegeven.

Je kunt kiezen uit de volgende type rijopleidingen:

Reguliere rijopleiding

Bij dit type rijopleiding heb je 1 of meerdere autorijlessen in een week. Je kunt ook 2 uren achter elkaar gaan rijlessen. Als tijdens de autolessen het juiste niveau is bereikt, zullen wij het praktijkexamen voor je aanvragen. Ook is er genoeg ruimte voor eventueel een tussentijdse toets.

Versnelde rijopleiding (op maat gemaakt)

Dit type rijopleiding wordt de weg naar het halen van je autorijbewijs ‘op maat gemaakt’. De rijopleiding wordt verspreid over 4 tot 12 weken. De hoeveelheid weken hangt af van het niveau wat de kandidaat al heeft. Tijdens de gratis introductieles bekijken wij samen hoe veel weken voor jou het beste geschikt zijn. Bij dit type rijopleiding moet de leerling al in het bezit zijn van de theorie. Ook is er genoeg ruimte voor eventueel een tussentijdse toets.

Spoedcursus

In deze rijopleiding wordt de rijopleiding met spoed voortgezet. Je volgt de autorijopleiding binnen 1, 2 of 3 weken. Deze rijopleiding kan intensief zijn, daarom kijken wij samen bij de gratis introductieles hoeveel weken voor jou het meest geschikt is. Bij dit type rijopleiding moet de leerling al in het bezit zijn van de theorie. Verder zullen wij een flexibele planning hanteren met eventuele aanvullende autorijlessen zodat er geen paniek ontstaat voor het praktijkexamen.

Tijdens de autorijopleiding

Je volgt je autorijlessen altijd in dezelfde lesauto en je hebt een vaste rijinstructeur die met jou een vol uur (60 minuten) de weg opgaat. Voor iedere leerling hebben wij een plan van aanpak die afstemt op de leerling.

Lesvoertuigen

De autorijlessen worden gegeven in de nieuwste Ford Fiesta Titanium met alle luxe opties van dien. De Ford Fiesta Titanium is een hele fijne auto om in te lessen, is erg wendbaar en daarom ook zeker fijn om in te rijden!

Rijschool Den Helder

We informeren je ook graag over;