Rijschool Anders biedt voor elke kandidaat een persoonlijk op maat gemaakte spoedopleiding aan die afstemt op jou en jouw persoonlijke omstandigheden, bijvoorbeeld school of werk. De spoedopleiding kan gevolgd worden in 10 dagen, 14 dagen of verspreid over een aantal weken.

Je wilt een spoedrijopleiding gaan volgen?

Dan moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat.

Eerste rijles

Bij jouw introductieles gaan wij kijken hoeveel rijlessen jij nodig zal hebben, wat jij allemaal kan met de auto, hoe snel jij dingen oppakt en word je getest op intensiviteit. Van daaruit gaan wij kijken of het in 10 dagen, 14 dagen of verspreid over een aantal weken mogelijk is om jouw rijbewijs te halen. Wij doen dit, omdat een spoedcursus heel zwaar kan zijn en omdat elke leerling anders is.

Een goede planning
Een planning maken wij samen met jou, want wij willen graag een goede communicatie, zonder misverstanden tussen de leerling en de instructeur. Wij vinden voor elke leerling een mogelijkheid, want bij onze rijschool is alles bespreekbaar!

Aantal lesuren per dag
Het verschilt per leerling hoeveel lesuren per dag het beste geschikt is. Als je vier uur wilt lessen op een dag, kan je ervoor kiezen om twee uur te lessen in de ochtend en twee uur te lessen in de middag.

Extra lessen

Mocht het nou zo zijn dat je ziek wordt of plotseling weg moet, zullen wij rekening houden met eventuele extra lessen en zorgen wij ervoor dat je de les alsnog kunt rijden op een andere dag of op een ander tijdstip. Wil je graag tijdens je spoedcursus extra lessen volgen? Dan is dit natuurlijk mogelijk en zullen wij daarmee rekening houden. Wij willen namelijk niet dat er paniek ontstaat vlak voor je praktijkexamen.

Belangrijk om te weten
Tijdens je gehele rijopleiding krijg je dezelfde instructeur en rijd je altijd in dezelfde lesauto

Interesse in een spoedopleiding?