De Bromfietsrijlessen worden in Den Helder gegeven. Voordat we aan je scooter rijlessen beginnen, leggen wij eerst jouw praktijkexamen vast. Op deze manier bespaar je onnodige lesuren, dus ook geld.

Aantal lesuren

Tijdens jouw gratis bromfiets introductieles komen we achter het aantal lesuren dat jij nodig zult hebben. Het gemiddeld aantal nodige lesuren ligt tussen de vier á zes. De gratis introductieles kan ook zonder theorie worden gegeven als je 16 jaar bent.

Individuele bromfietsrijles

De scooter rijlessen worden 1-op-1 gegeven. Wij kiezen bewust voor deze methode omdat je dan meer kunt leren in een lesuur en dus betere resultaten boekt.  De voordelen van 1-op-1 bromfietsrijlessen zijn dat alle aandacht naar jou gaat, er wordt alleen tegen jou gesproken, je hoeft niet op je medeleerling te wachten als jij bijvoorbeeld sneller het kruispunt over bent. Zodoende ervaar je meer plezier tijdens jouw scooter rijles.

Tijdens de scooter rijlessen

Gaan wij jou tijdens je rijlessen niet volgen met een lesauto, maar met een volgscooter. Op deze manier kan er optimaal les worden geven en kunnen situaties of handelingen voorgedaan worden.

Belangrijk om te weten

De scooter rijopleiding kan in overleg ook samen met een kennis, vriend of familielid gevolgd worden. Tevens krijg je de gehele rijopleiding een vaste rijinstructeur.

Spoedcursus 

Het is mogelijk om je scooterrijbewijs binnen één, twee of drie dagen te behalen. Bij de eerste rijles zullen wij samen bekijken of jij in aanmerking komt voor een spoedcursus. Wij doen op voorhand geen uitspraak of dit voor jou mogelijk is omdat een dagcursus heel zwaar kan zijn en omdat elke leerling weer anders is.

We informeren je ook graag over;