DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

RIJLES TARIEVEN den helder

Rijles tarieven Den Helder

Ben je zover om met je rijlessen in Den Helder van start te gaan? Maak een keuze uit de verschillende pakketten die het beste bij je past. Wij zorgen dan op die manier samen met jou voor een optimale voorbereiding op je praktijkexamen bij het CBR.

Met alle autorijles pakketten: Proefles wordt gratis / vaste rijinstructeur / vaste lesauto.

Maak een keuze uit de volgende pakketten of losse modules:

ALGEMENE TARIEVEN

Introductie les Gratis (blijvende leerlingen)
1 lesuur (60 minuten)€48,-
10-Rittenkaart€475,-
Praktijkexamen€225,-
Her-praktijkexamen€225,-
Faalangst-examen€270,-
BNOR-examen (Bureau Nader onderzoek rijvaardigheid)€270,-
TTT (tussentijdse toets)€220,-

*De introductie les is gratis. Mocht de kandidaat alsnog stoppen met de rijopleiding, dan wordt de les alsnog in rekening gebracht. Dit geldt ook bij achteraf proeflessen nemen bij collega rijscholen. 

* Voor kandidaten die ervaring hebben in bijvoorbeeld de autocross, of een andere rijschool. Kunnen wij een aangepast pakket voor u samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden. 

*Het is mogelijk om 1, 2 of meerdere lessen per week te nemen.

*De betaling voor de pakketten of de spoedopleiding kan in deeltermijnen voldaan worden. Het aantal deeltermijnen kunnen we samen bespreken. 

*De tussentijdse toets hebben wij niet meer standaard in bepaalde pakketten zitten. De leerling kan tijdens de rijopleiding altijd besluiten om hem er bij te nemen. 

*Bij een pakket zit een normale praktijkexamen. Mocht de kandidaat een faalangst rijexamen nodig hebben zullen wij de praktijkexamen overzetten naar een faalangst praktijkexamen

Prijswijziging per 18-01-2023

(Let op! Sommige mailservers verplaatsen de inkomende mails automatisch naar uw SPAMBOX. Daarom kan onze reactie op u vraag ook in uw SPAMBOX terecht komen. Raadzaam is om deze ook te controleren.)

IK HEB EEN VRAAG OVER DE AUTO TARIEVEN.

8 + 1 =