DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

autorijschool den helder

ONZE SCORE OP GOOGLE ZEGT GENOEG

84 REVEIWS EN ALLEMAAL  5 STERREN

Je wilt starten met rijlessen, maar waar moet je op letten bij het maken van de juiste keuze voor een autorijschool in Den Helder? Uiteraard heb je ook vragen als, hoeveel lessen heb ik nodig voordat ik mijn rijbewijs heb? Waar lessen mijn vrienden? Geeft mijn instructeur goed rijles en is mijn rijinstructeur ook duidelijk. En een van de belangrijkste vraag is, hoe duur zijn mijn rijlessen?

Wanneer je kiest voor een proefles bij ons kunnen we ook meteen een inschatting geven van de aantal lessen die je nodig hebt! Tijdens de proefles maak je ook meteen kennis met je rijinstructeur. Zo weet je ook meteen waar je aan toe bent.

Bij onze autorijschool staat kwaliteit en eerlijkheid hoog in het vaandel. En daarom zijn wij ook erg trots op alle Google recensies die wij als rijschool in Den Helder mogen ontvangen en lezen. Zodat er maar vele mogen slagen!

BELLEN