DE NR.1 motorRIJSCHOOL IN DEN HELDER

MOTOR VERKEERSDEELNEMING (AVd)

Motor Verkeersdeelneming (AVD) Den Helder

Jouw rijinstructeur volgt jou op zijn volgmotor door het verkeer heen. Dit is wel zo prettig, want dan kan jouw rijinstructeur jou een bepaalde situatie laten zien die voor jou misschien wat lastiger is of waar je nog extra op wilt oefenen. Nog een voordeel van dat jouw instructeur jou tijdens motor verkeersdeelneming in Den Helder volgt op de volgmotor is dat je niet onnodig aan de kant hoeft te wachten wanneer jullie niet samen een kruispunt over kunnen steken of wanneer er meerdere voertuigen tussen jou en jouw instructeur zitten. Deze dingen kunnen gebeuren als jouw rijinstructeur jou volgt met de lesauto in plaats van de volgmotor. Wij geven daarom motorrijles met een volgmotor.

Individuele rijlessen
Bij motorrijschool Anders krijg je individuele motorrijlessen met verkeersdeelneming, zodat de volledige aandacht naar jou gaat. Wil je toch graag samen met een kennis, vriend of familielid deelnemen aan het onderdeel verkeersdeelneming? Dan is dat uiteraard mogelijk, want alles is bespreekbaar.

Voorbeelden AVD: Je plaats op de weg, het rijden over of naast de pijlen, het rijden van zebrapaden en andere verkeerssituaties.

 

Praktijkexamen
Je wordt bij het praktijkexamen begeleid door jouw vaste rijinstructeur vanaf het begin tot aan het einde van het examen.

WIL JE MEER INFORMATIE OVER MOTOR VERKEERSDEELNEMING (AVD) OF WIL JE MOTORRIJLES IN DEN HELDER VOLGEN? MELD JE AAN! OF STEL ONS EEN VRAAG.