DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

MOTORRIJLES TARIEVEN
den helder

Motorrijles tarieven

Begin jouw rit op de motor bij Motorrijschool Anders in Den Helder! Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor motorrijlessen in Den Helder. Ervaar zelf hoe het is om bij ons te lessen met een vrijblijvende rijles van 1 uur. Tijdens deze les maak je niet alleen kennis met het gevoel van motorrijden, maar ook met jouw toegewijde vaste rij-instructeur, die je individueel begeleidt. Heb je vragen? Onze ervaren motorrij-instructeur staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ontdek de vrijheid van de weg met Motorrijschool Anders!

Algemene tarieven

Losse rijles (60 min) (1 op 1): € 55,-

Pakket tarief: € 53,-

10- rittenkaart: € 540,-

Praktijkexamen AVB CBR Alkmaar: €190,-

Praktijkexamen AVD CBR Den Helder: € 250,-

Her – praktijkexamen AVB + 4 rijlessen: € 402,-

Her – praktijkexamen AVD + 4 rijlessen: € 462,-

Onbeperkte digitale motortheorie opleiding: € 40,-  (exclusief theorie-examen CBR) 

Annuleren examen of toets: €80,-

 

Extra informatie

  • Het is mogelijk om wekelijks 1, 2, of meerdere lessen te plannen. De rijschool kan echter adviseren om dit niet te doen, om verschillende redenen.
  • Wij geven de voorkeur aan individuele rijlessen, maar het is zeker mogelijk om samen met een vriend, vriendin of kennis rijlessen te volgen. Dit wordt in onderling overleg geregeld.
  • Voor de lespakketten is het mogelijk om de betaling in termijnen te voldoen. Het aantal termijnen kunnen we in onderling overleg vaststellen.
  • Wij bieden flexibele betalingsmogelijkheden, zowel via bankoverschrijving als contant.
  • Elk pakket omvat een vast aantal rijlessen. Indien de kandidaat echter minder rijlessen nodig heeft dan inbegrepen, wordt het te veel betaalde bedrag teruggegeven.
  • Het praktijkexamen AVD wordt afgenomen bij het CBR in Den Helder. Je maakt hierbij gebruik van de lesmotor van de rijschool.
  • De digitale motortheorie opleiding omvat geen theorie-examen bij het CBR. De kosten van de theorieopleiding zijn niet terug te draaien, zelfs niet als de kandidaat besluit te stoppen met zijn rijopleiding.
  • Het praktijkexamen AVB wordt afgenomen bij het CBR in Alkmaar. Je maakt hierbij gebruik van de lesmotor van de rijschool.
  • Onze bijgewerkte prijslijst is van kracht vanaf 1 december 2023 tot en met 1 maart 2024. Deze prijslijst omvat tevens de tarieven van het CBR voor het jaar 2024.

(Let op! Sommige mailservers verplaatsen de inkomende mails automatisch naar uw SPAMBOX. Daarom kan onze reactie op u vraag ook in uw SPAMBOX terecht komen. Raadzaam is om deze ook te controleren.)

IK HEB EEN VRAAG OVER DE MOTORRIJLES TARIEVEN.

10 + 1 =