DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

BROMFIETS RIJLES kosten
den helder

Kosten bromfietsrijles 

Ook voor scooterrijles in Den Helder kun je bij ons terecht! Ben jij al 16 jaar, waar wacht je dan nog op? Begin vandaag nog met je bromfietsles in Den Helder. Bij scooterrijschool Den Helder kun je je scooterrijbewijs namelijk in 1 dag halen.

 

Maak je keuze uit onze complete bromfiets pakketten of bekijk onze losse modules

 

BROMFIETS LOSSE MODULES

Losse rijles (60 minuten)€38,-
Praktijkexamen€205,-
Her-praktijkexamen€205,-

 

 

Wij merken in de praktijk dat kandidaten met bijvoorbeeld: ADD of autisme etc.. Moeite hebben met hun praktijklessen, en het rijexamen. Kies daarom voor extra rijlessen, om je slaginskans te vergroten.

*De rijlessen worden individueel gegeven ( 1 op 1) in overleg kan er ook worden gelest samen met een kennis, een vriend of familielid.

*Prijswijziging per 10-01-2023

 

 

 

(Let op! Sommige mailservers verplaatsen de inkomende mails automatisch naar uw SPAMBOX. Daarom kan onze reactie op u vraag ook in uw SPAMBOX terecht komen. Raadzaam is om deze ook te controleren.)

IK HEB EEN VRAAG OVER DE BROMFIETS TARIEVEN.

2 + 9 =

Ben je op zoek naar een onderhoudsgarage voor je scooter of fiets in Den Helder? Wij delen graag met jullie onze zakenpartner, voor alle scooter en fietsen werkzaamheden! M&P scooters Den Helder. Tevens ook officieel dealer van verschillende soorten scooter merken!