DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

autorijles den helder

Auto Rijopleiding in Den Helder

Iedereen die 16,5 jaar of ouder is, kan beginnen met autorijles in Den Helder. Op je 16de kun je al beginnen aan je theorie. Autorijlessen worden in de omgeving van Den Helder gegeven.

Je kunt kiezen uit de volgende type rijopleidingen:

Reguliere rijopleiding
Bij dit type rijopleiding heb je 1 of meerdere autorijlessen in een week. Je kunt ook 2 uren achter elkaar gaan rijlessen. Als tijdens de autolessen het juiste niveau is bereikt, zullen wij het praktijkexamen voor je aanvragen. Ook is er genoeg ruimte voor eventueel een tussentijdse toets.

Versnelde rijopleiding (op maat gemaakt)
Dit type rijopleiding wordt de weg naar het halen van je autorijbewijs ‘op maat gemaakt’. De rijopleiding wordt verspreid over 4 tot 12 weken. De hoeveelheid weken hangt af van het niveau wat de kandidaat al heeft. Tijdens de gratis introductieles bekijken wij samen hoe veel weken voor jou het beste geschikt zijn. Bij dit type rijopleiding moet de leerling al in het bezit zijn van de theorie. Ook is er genoeg ruimte voor eventueel een tussentijdse toets.

Spoedcursus
In deze rijopleiding wordt de rijopleiding met spoed voortgezet. Je volgt de autorijopleiding binnen 1, 2 of 3 weken. Deze rijopleiding kan intensief zijn, daarom kijken wij samen bij de gratis introductieles hoeveel weken voor jou het meest geschikt is. Bij dit type rijopleiding moet de leerling al in het bezit zijn van de theorie. Verder zullen wij een flexibele planning hanteren met eventuele aanvullende autorijlessen zodat er geen paniek ontstaat voor het praktijkexamen.

Tijdens de autorijopleiding
Je volgt je autorijlessen altijd in dezelfde lesauto en je hebt een vaste rijinstructeur die met jou een vol uur (60 minuten) de weg opgaat. Voor iedere leerling hebben wij een plan van aanpak die afstemt op de leerling.

Lesvoertuigen
De autorijlessen worden gegeven in de nieuwste Ford Fiesta Titanium met alle luxe opties van dien. De Ford Fiesta Titanium is een hele fijne auto om in te lessen, is erg wendbaar en daarom ook zeker fijn om in te rijden!

WIL JE OOK RIJLES VOLGEN? VUL DAN JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

AUTORIJLES AANVRAAGFORMULIER

14 + 15 =

BELLEN