DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

scooter rijles den helder

Bromfiets Rijopleiding Den Helder

Iedereen die 16 jaar of ouder is, kan bij rijschool Anders in Den Helder een scooterrijopleiding starten.
Tijdens je bromfietsrijlessen leren wij jou verantwoord scooter rijden. Denk hierbij aan het naderen van kruispunten en rotondes, rijden op de juiste plaats van de weg en de gevaren voor scooterrijders. Alle onderdelen van veilig scooter rijden worden behandeld. Helemaal mooi bij rijschool Anders: als je 16 jaar bent, kun je jezelf al aanmelden voor een gratis introductie bromfietsrijles zodat je alles rustig op jouw manier kunt ervaren.

Lesscooters
De bromfiets rijlessen in Den Helder worden gegeven op de nieuwste Kymco Agility Euro4. De Kymco Agility is een uitstekende les scooter voor in het stadsverkeer. Deze lesscooters zijn prettig om op te rijden, maar vooral erg wendbaar.

Ik wil beginnen met mijn scooterrijlessen in Den Helder maar ik kan niet naar de rijschool toekomen?
Geen probleem! Wij bieden voor onze leerlingen een gratis haal en breng service.

Kan ik al beginnen aan mijn praktijklessen zonder mijn bromfiets theorie?
Ja dat kan, maar wij adviseren wel om eerst je theorie te halen voordat je gaat beginnen aan je praktijk. Op deze manier bespaar je extra geld omdat je eerst je theorie moet hebben voordat je je bromfiets praktijkexamen mag starten.

WIL JE OOK BEGINNEN MET JE SCOOTER RIJLES IN DEN HELDER? VUL JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

BROMFIETS AANVRAAGFORMULIER

13 + 6 =