DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

scooter rijles den helder

Bromfiets Rijopleiding Den Helder

Iedereen die 16 jaar of ouder is, kan bij rijschool Anders in Den Helder een scooterrijopleiding starten. Op je 15.5 mag je al theorie halen. 

Tijdens je bromfietsrijlessen leren wij jou verantwoord scooter rijden. Denk hierbij aan het naderen van kruispunten en rotondes, rijden op de juiste plaats van de weg en de gevaren voor scooterrijders. Alle onderdelen van veilig scooter rijden worden behandeld. 

Lesscooters
De bromfiets rijlessen in Den Helder worden gegeven op de nieuwste Sym Orbit Euro5 en de Peugeot Speedfight 4. De scooters zijn uitstekende scooters voor in het stadsverkeer. Deze lesscooters zijn prettig om op te rijden, maar vooral erg wendbaar.

Kan ik al beginnen aan mijn praktijklessen zonder mijn bromfiets theorie?

Ja dat kan, maar wij adviseren wel om eerst je theorie te halen voordat je gaat beginnen aan je praktijk. Op deze manier bespaar je extra geld omdat je eerst je theorie moet hebben voordat je je bromfiets praktijkexamen mag starten.

WIL JE OOK BEGINNEN MET JE SCOOTER RIJLES IN DEN HELDER? HAAL JE THEORIE, EN MELD JE AAN! OF STEL ONS EEN VRAAG.

Ben je op zoek naar een onderhoudsgarage voor je scooter of fiets in Den Helder? Wij delen graag met jullie onze zakenpartner, voor alle scooter en fietsen werkzaamheden! M&P scooters Den Helder. Tevens ook officieel dealer van verschillende soorten scooter merken!