DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

scooter praktijkles
den helder

Praktijklessen bromfiets

Onze bromfietsrijlessen worden gegeven in Den Helder. Voordat we beginnen met je scooterrijlessen, plannen we eerst je praktijkexamen in bij het CBR. Hierdoor kun je onnodige lesuren en kosten besparen.

Individuele bromfietsrijlessen: Onze scooterrijlessen worden 1-op-1 gegeven. We hebben bewust voor deze aanpak gekozen, omdat je hierdoor meer kunt leren in één lesuur en betere resultaten kunt behalen. De voordelen van 1-op-1 bromfietsrijlessen zijn dat alle aandacht op jou gericht is, we ons uitsluitend op jou concentreren, en je niet hoeft te wachten op medeleerlingen, bijvoorbeeld als jij sneller een kruispunt oversteekt. Hierdoor voel je jezelf ook meer confronteer. 

Tijdens de scooterrijlessen: Volgen we jou met een volgscooter. Dit stelt ons in staat om de lessen optimaal te geven en situaties of handelingen voor te doen.

Ook leuk!: Je kunt de scooterrijopleiding ook in overleg samen met een vriend, kennis of familielid volgen. Dit dient vooraf overlegt te worden.

Onze informatie tekst is herzien op basis van o.a. feedback van onze vele (ex-)kandidaten en ouders. Deze tekstwijziging gaat in op 18-09-2023 en blijft onder voorbehoud van mogelijke aanpassingen in de toekomst.

 

WIL JE OOK BEGINNEN MET JE SCOOTER RIJLES IN DEN HELDER? MELD JE AAN! OF STEL ONS EEN VRAAG.