DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

scooter praktijkles
den helder

Praktijklessen bromfiets

De bromfietsrijlessen worden in Den Helder gegeven. Voordat we aan je scooterrijlessen beginnen, leggen wij eerst jouw praktijkexamen vast. Op deze manier bespaar je onnodige lesuren, dus ook geld.

Aantal lesuren
Tijdens jouw gratis bromfiets introductieles komen we achter het aantal lesuren dat jij nodig zult hebben. Het gemiddeld aantal nodige lesuren ligt tussen de vier á zes. De gratis introductieles kan ook zonder theorie worden gegeven als je 16 jaar bent.

Individuele bromfietsrijles
De scooterrijlessen worden een-op-een gegeven. Wij kiezen bewust voor deze methode omdat je dan meer kunt leren in een lesuur en dus betere resultaten boekt. De voordelen van een-op-een bromfietsrijlessen zijn dat alle aandacht naar jou gaat, er wordt alleen tegen jou gesproken, je hoeft niet op je medeleerling te wachten als jij bijvoorbeeld sneller het kruispunt over bent. Zodoende ervaar je meer plezier tijdens jouw scooterrijles.

Tijdens de scooterrijlessen
Volgen wij jou met een volgscooter. Op deze manier kan er optimaal les worden geven en kunnen situaties of handelingen voorgedaan worden.

Belangrijk om te weten
De scooterrijopleiding kan in overleg ook samen met een kennis, vriend of familielid gevolgd worden. Tevens krijg je de gehele rijopleiding een vaste rijinstructeur.

Spoedcursus
Het is mogelijk om je scooterrijbewijs binnen vier dagen te behalen. Bij de eerste rijles zullen wij samen bekijken of jij in aanmerking komt voor een spoedcursus. Wij doen op voorhand geen uitspraak of dit voor jou mogelijk is omdat een dagcursus heel zwaar kan zijn en omdat elke leerling weer anders is.

WIL JE OOK BEGINNEN MET JE SCOOTER RIJLES IN DEN HELDER? MELD JE AAN! OF STEL ONS EEN VRAAG.

Ben je op zoek naar een onderhoudsgarage voor je scooter of fiets in Den Helder? Wij delen graag met jullie onze zakenpartner, voor alle scooter en fietsen werkzaamheden! M&P scooters Den Helder. Tevens ook officieel dealer van verschillende soorten scooter merken!