DE NR.1 RIJSCHOOL IN DEN HELDER

bromfiets theorie den helder

Bromfiets theorie Den Helder

Voordat je het scooter praktijkexamen mag doen, moet je eerst in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Als je 15,5 jaar oud bent, mag je het theorie-examen al afleggen. Wij adviseren daarom om eerst je theorie te halen en dan pas te beginnen aan je praktijk.

Materiaal
Wij bieden een USB-stick met proefexamens en theorieboeken aan waarmee je thuis kunt oefenen en leren. Dit materiaal lenen wij gratis uit aan de leerlingen van rijschool Anders.

Theorieles
Wij kunnen je helpen om je bromfiets theorie te behalen. Rijschool Anders biedt gratis 1-op-1 theorielessen aan voor de leerlingen die de theorie nog niet helemaal begrijpen. De theorielessen kunnen in overleg worden gegeven.

Theorie-examen
Wij adviseren je om jouw theorie-examen op tijd te boeken, zodat je naar het theorie-examen toe kunt leren. Hieronder kun je op de link klikken, deze verwijst je rechtstreeks door naar de officiële website van het CBR. Daar kun je vervolgens je theorie-examen boeken.

 

Bromfiets theorie-examen inboeken

WIL JE OOK BEGINNEN MET JE BROMFIETS THEORIE IN DEN HELDER? VUL JE GEGEVENS IN EN WIJ NEMEN ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP.

BROMFIETS AANVRAAGFORMULIER

6 + 14 =

BELLEN